DSC_9245.jpg

“Vi är ett tight gäng som tar jobbet på största allvar och det finns ett naturligt driv hos våra medarbetare som gör att vi ständigt hittar nya intressanta lösningar åt våra kunder. Vi tror på en balans mellan jobb och fritid och värdesätter roliga resor och att kunna gå ut och äta en schysst middag tillsammans” -  Magnus Brodin, VD

Lediga tjänster

Systemintegratör

Är du en erfaren integratör som vill utveckla och förfina kundernas processer? Gillar du att vara delaktig i hela projektet snarare än att vara en kugge i hjulet? Tycker du att ansvar är frihet? 

IMG_7069_edited.jpg

Systemutvecklare

Är du en innovativ och kreativ person som gillar att lösa problem? Är du en erfaren utvecklare som älskar teknik? Vill du jobba i projekt hos hippa företag som befinner sig i teknisk framkant?

IMG_3868_edited_edited.jpg

På Devster är vi alla tekniker i grunden och delar en stor passion för teknik. Våra kunder är roliga, utmanande och i konstant förändring. Det kräver att vi är uppdaterade med de senaste teknikerna, språken och ramverken och det gillar vi! Vi jobbar i stora som små projekt och alltid på en hög teknisk nivå. De vanligaste rollerna vi har hos våra kunder är systemutvecklare, systemintegratör, ledande utvecklare, arkitekt och teknisk projektledare.

Arbetet sker ofta på plats hos kund men vi har även vår interna integrationshubb där vi arbetar med kunder på distans vilket ger oss möjlighet till kompetensöverföring i bolaget. Vi har en unik position på marknaden idag med både djup och bred kunskap inom de flesta integrationsplattformar och tung backendutveckling i Java och .NET.

Vill du bli en av oss? Kontakta oss på: rekrytering@devster.se 

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!