Kundcase

images.jpeg

TUI

TUI är världens största reseaktör och erbjuder resor till över 180 resmål. TUI Sverige har  utmaningar i arbetet med att bistå i TUI-koncernens globala strategi.

 

Devster: Det har varit fantastiskt utvecklande att få hjälpa TUI Sverige med att implementera en helt ny integrationsplattform som tar deras globala satsning vidare. 

Det var extra utmanande då inte någon plattform finns på plats sedan tidigare samt att plattformen vi valde, Tibco BusinessWorks 6, är nyutvecklad. 

 

TUI: Vårt samarbete med Devster har varit mycket lyckosamt då vi nu har en flexibel och kraftfull integrationsplattform på plats.

20449-absolut-logo-regular-blue-rgb-1266

The Absolut Company

Pernod Richard-ägda Absolut är ett av Sveriges mest ikoniska varumärken!

Devster har ett långt samarbete med Absolut där vi har bidragit med vår kompetens inom systemutveckling och systemintegration i några av deras mest intressanta projekt. Vi har hjälper Absolut att utveckla och underhålla Absolut.com samt anpassade siter till över 25 olika länder. Vi arbetar med systemutveckling och arkitektur i EPI Server .NET och Azure.

ahlsell-logga-2.jpg

Ahlsell

Ahlsell är Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, de omsätter cirka 31 Miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland, de har under många år haft en stadig tillväxt som presenterat utmaningar på IT-sidan. Devster har under denna tiden varit en strategisk partner som har hjälpt Ahlsell med att hantera de utmaningar som uppstått när företaget expanderar, Ahlsell använder IBM Sterling B2B Integrator som integrationsplattform och vi på Devster har ansvaret för nyutveckling, underhåll, samt support och jour.